Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Privedene 4 osobe povezane s ubijenim Vukošom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istražnoj sutkinji Županijskog suda u Rijeci Kseniji Zorc privedene su četiri osobe osumnjičene da su počinile kažnjiva djela vezana uz zloporabu droge, a pritom su bile povezane s Đanijem Vukošom, koji je sa svojim ocem i djevojkom ubijen pa zapaljen u očevom stanu u Rijeci.

Glasnogovornik suda Zoran Sršen rekao je da su iz istog narkookružja kao i troje ubijenih u neboderu, no da po dosadašnjim podatcima to privođenje nije izravno povezano s njihovom smrću.

Pročitajte i ovo Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja Ilustracija "zaradili" više od pola milijuna eura Policija i USKOK otkrili detalje velike akcije: 20 osoba osumnjičeno za preprodaju stotina kilograma droge

Privedeni J. M. (47), F. O. (28), D. L. (26) i A. H. (21)
osumnjičeni su da su od 2005. do 2007. u Rijeci, Puli i Zagrebu u više navrata prodavali različite količine heroina. 

Sutkinja Zorc je svima odredila 48-satno zadržavanje u pritvoru zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kažnjiva djela.

Tri osobe u stanu u neboderu u Rijeci - Benito Vukoša, njegov sin Đani i njegova djevojka Mirjam Švaljek - pronađene su mrtve nakon gašenja požara u stanu. 

Utvrđeno je da su ubijeni vatrenim oružjem. 

Đani Vukoša je bio evidentiran i kažnjavan zbog preprodaje veće količine heroina, a njegova djevojka je navodno ovisnica o drogama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene