Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napao ženu pred djecom

Prijavljen pijani obiteljski nasilnik i zlostavljač

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kninska policija dovršila je kriminalističku istragu i podnijela kaznenu prijavu protiv 32-godišnjaka iz Knina zbog nasilničkog ponašanja u obitelji, uništenja imovine bivše izvanbračne supruge te zbog zapuštanja i zlostavljanja četvoro malodobne djece, izvijestila je Policijska uprava šibensko-kninska.

Kriminalističkog istragom utvrđeno je kako je osumnjičeni 32-godišnjak u nedjelju, 28. veljače, oko 19,15 sati u mjestu Orlić, kod Knina, u alkoholiziranom stanju nasilno ušao u obiteljsku kuću bivše 32-godišnje izvanbračne supruge, te je verbalno, uz ozbiljnu prijetnju, a potom i fizički napao, i to u nazočnosti njihove četvoro malodobne djece.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Istraga u tijeku Uhićen muškarac na Braču: Pretukao partnericu na Silvestrovo i držao je danima zatočenu Specijalci ATJ-a Lučko - 3 uspjela mu pobjeći Zatočio i pretukao partnericu: Velika potraga za nasilnikom, uključili se i specijalci

Kako bi se zaštitila žena je s jednim djetetom pobjegla i zaključala se u garažu, gdje je osumnjičeni također pokušao nasilno ući. Kada nije uspio vratio se u kuću i porazbijao vrata, prozore, namještaj, kuhinjske aparate i pokućstvo, a ukupna nastala šteta procjenjuje se na oko 15 tisuća kuna.

Po dovršetku kriminalističke istrage osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, doveden Istražnom sucu Županijskog suda u Šibeniku, zbog kaznenih djela za koja je osumnjičen, navodi PU šibensko-kninska. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene