Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priveden 35-godišnjak

Drama u stanu u Splitu: Prijetio članu obitelji, zaključao se u kupaonicu pa udario policajca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija intervenirala je u srijedu u jednom stanu zbog obiteljskog muškaraca. Nasilni se muškarac zaključao u kupaonicu kada je došla policijaa, a jednog je policajca i udario.

Drama se odvijala u jednom stanu na području Splita u srijedu.

Pročitajte i ovo Uvredljivi grafit u Splitu Gotovo svakodnevica FOTO Osvanuli novi uvredljivi grafiti u Splitu: "Naguzio te Puljak... radite samo za svoj interes" Ilustracija djevojčica na intenzivnoj Obrat u slučaju teško opečene jednogodišnjakinje u Splitu: Policija objavila detalje

Policiji je prijavljeno obiteljsko nasilje jer je 35-godišnji muškarac jednom članu obitelji prijetio i verbalno ga vrijeđao. 

Prije dolaska policije nasilni se muškarac zaključao u kupaonicu i odbijao otvoriti vrata policijskim službenicima. Interventna policija naposlijetku je otvorila vrata kupaonice, a 35-godišnjak je udario jednog od policajaca koji je zadobio lakšu tjelesnu ozljedu.

Nad nasilnikom je policija uporabila sredstva prisile, a zbog počinjenja kaznenih djela nasilje u obitelji i prijetnja te prisile prema službenoj osobi uz kaznenu je prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene