Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policijska uprava splitsko-dalmatinska (PU SD) izvijestila je o tučnjavi koja je u četvrtak izbila između trojice djelatnika restorana na Hvaru i trojice gostiju.


U ACY marini Palmižana na Hvaru došlo je do fizičkog napada na trojicu gostiju u restoranu zbog nesporazuma oko visine i plaćanja računa, pri čemu je dvadesetšetogodišnjak (odgovorna osoba u restoranu) šakom u glavu udario dvadesetdevetogodišnjaka koji je bio nezadovoljan visinom računa.

Vezani članci Maja Šuput (Foto: Instagram) Šuput tražila račun, a dobila nešto posve drugo od jednog ugostitelja na Korčuli, pokazala i što Lignje, ilustracija (Foto: Getty Images) "Ko ovo more platit?": U restoranu u Grčkoj naručili lignje i pive. Kad je stigao račun ostali su u šoku

Počinitelju su se pridružili četrdesetjednogodišnjak i još jedan dvadesetdevetogodišnjak koji su drvenim letvama i bocama napali druga dva dvadesetdevetogodišnjaka, koji su s prvim oštećenim bili u društvu.

U ovome sukobu dvojica oštećenih zadobili su ogrebotine i otekline po glavi, dok je treći upućen na dodane pretrage u KB Split.

Protiv počinitelja podnesena je prekršajna prijava o prekršajima protiv javnog reda i mira.