Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pretukli goste jer nisu htjeli platiti previsoki račun

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska uprava splitsko-dalmatinska (PU SD) izvijestila je o tučnjavi koja je u četvrtak izbila između trojice djelatnika restorana na Hvaru i trojice gostiju.

U ACY marini Palmižana na Hvaru došlo je do fizičkog napada na trojicu gostiju u restoranu zbog nesporazuma oko visine i plaćanja računa, pri čemu je dvadesetšetogodišnjak (odgovorna osoba u restoranu) šakom u glavu udario dvadesetdevetogodišnjaka koji je bio nezadovoljan visinom računa.

Pročitajte i ovo Veliki četvrtak, procesija Ususret Uskrsu Danas je Veliki četvrtak: Znate li što se obilježava i koji su običaji? Slika nije dostupna PAKLENE VRUĆINE VIDEO Hvarski vatrogasci obranili kuće, požar stavljen pod kontrolu

Počinitelju su se pridružili četrdesetjednogodišnjak i još jedan dvadesetdevetogodišnjak koji su drvenim letvama i bocama napali druga dva dvadesetdevetogodišnjaka, koji su s prvim oštećenim bili u društvu.

U ovome sukobu dvojica oštećenih zadobili su ogrebotine i otekline po glavi, dok je treći upućen na dodane pretrage u KB Split.

Protiv počinitelja podnesena je prekršajna prijava o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene