Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Šibenski policajci intenzivno tragaju za nepoznatim muškarcem koji je u subotu oko 19 sati pod okriljem mraka presreo 17-godišnju Šibenčanku na putu do kuće, opljačkao je, nasilno uhvatio za kosu i odvukao do obližnjeg objekta u gradnji gdje je izbatinao i na kraju brutalno natjerao na oralni seks.


Nezapamćeni napad na maloljetnicu, koji je doslovno dignuo policiju na noge pa su inspektori odmah nakon dojave preplavili mjesto napada, odigrao se u šibenskom gradskom naselju Vidici.

Vezani članci Trenutak potresa kod Šibenika VIDEO Pogledajte trenutak potresa na području Šibenika, stanovnici nakon podrhtavanja izašli na ulice Antonija Mišura - 1 Antonija Mišura nakon potresa u rodnom joj gradu: "Ovakav strah nisam osjetila nikad, ljudi moji, molimo se Bogu što više!"

Prema raspoloživim saznanjima, u trenutku napada mlada je Šibenčanka hodala sama ulicom prema kući, a iznenada ju je s leđa obgrlio nepoznati muškarac odjeven u tamnu odjeću, stegnuo je i zatražio novac.

Djevojka je u strahu odmah ispraznila novčanik nadajući se da će je nakon toga pustiti iz “zagrljaja”, ali nakon što se dočepao novca, nasilnik ju se još žešće uhvatio za kosu začepivši joj pritom usta rukom. 

Odvukao ju je uz batine do obližnjeg novosagrađenog garažnog prostora gdje je nastavio tući prisilivši je na kraju, kada se fizički slomila, na oralni seks. Nakon što je zadovoljio nastrani nagon, napadač je otišao pješice u nepoznatom pravcu.

Vidljivo fizički slomljena i istraumatizirana, djevojka je prepad, pljačku, zlostavljanje, batinanje i na kraju silovanje, policiji prijavila u prisustvu svoje također šokirane i izbezumljene majke.
Nakon obavljenog razgovora s policijskim istražiteljima, davanja iskaza i detaljnog opisa napadača, djevojka je zatražila medicinsku pomoć na odjelu Opće bolnice Šibenik gdje je obavila sve nužne liječničke preglede.

U međuvremenu doznajemo da su kriminalistički policajci s ciljem pronalaska počinitelja nezapamćenog čina, koji je uzbunio stanovnike Šibenika, poduzela opširnu potragu pa su u tijeku terenski izvidi i prikupljanje informacija iz svih raspoloživih izvora, uključujući doušničku mrežu.