Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pretukao, opljačkao i silovao maloljetnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šibenski policajci intenzivno tragaju za nepoznatim muškarcem koji je u subotu oko 19 sati pod okriljem mraka presreo 17-godišnju Šibenčanku na putu do kuće, opljačkao je, nasilno uhvatio za kosu i odvukao do obližnjeg objekta u gradnji gdje je izbatinao i na kraju brutalno natjerao na oralni seks.

Nezapamćeni napad na maloljetnicu, koji je doslovno dignuo policiju na noge pa su inspektori odmah nakon dojave preplavili mjesto napada, odigrao se u šibenskom gradskom naselju Vidici.

Pročitajte i ovo Zatvor Padinska Skela Robijao zbog 250 eura Stravičan zločin u susjedstvu: Završio u zatvoru zbog petarde, cimeri ga silovali drškom metle, tjerali da pije mokraću i na kraju ubili Ilustracija ubacili joj "prozirnu kapljicu"? Kruži uznemirujuća snimka o brutalnom silovanju djevojke: "Nađena je u garaži sva krvava, bez gaćica, raščupana..."

Prema raspoloživim saznanjima, u trenutku napada mlada je Šibenčanka hodala sama ulicom prema kući, a iznenada ju je s leđa obgrlio nepoznati muškarac odjeven u tamnu odjeću, stegnuo je i zatražio novac.

Djevojka je u strahu odmah ispraznila novčanik nadajući se da će je nakon toga pustiti iz “zagrljaja”, ali nakon što se dočepao novca, nasilnik ju se još žešće uhvatio za kosu začepivši joj pritom usta rukom. 

Odvukao ju je uz batine do obližnjeg novosagrađenog garažnog prostora gdje je nastavio tući prisilivši je na kraju, kada se fizički slomila, na oralni seks. Nakon što je zadovoljio nastrani nagon, napadač je otišao pješice u nepoznatom pravcu.

Vidljivo fizički slomljena i istraumatizirana, djevojka je prepad, pljačku, zlostavljanje, batinanje i na kraju silovanje, policiji prijavila u prisustvu svoje također šokirane i izbezumljene majke.
Nakon obavljenog razgovora s policijskim istražiteljima, davanja iskaza i detaljnog opisa napadača, djevojka je zatražila medicinsku pomoć na odjelu Opće bolnice Šibenik gdje je obavila sve nužne liječničke preglede.

U međuvremenu doznajemo da su kriminalistički policajci s ciljem pronalaska počinitelja nezapamćenog čina, koji je uzbunio stanovnike Šibenika, poduzela opširnu potragu pa su u tijeku terenski izvidi i prikupljanje informacija iz svih raspoloživih izvora, uključujući doušničku mrežu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene