Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istukli četiri Francuza

Prekršajna prijava zbog premlaćivanja dvojici Dubrovčana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovačka policija utvrdila je da su četvoricu francuskih državljana u dobi od 20 i 21 godine, jučer napala dvojica mladića iz Dubrovnika od 18 i 19 godina, priopćeno je iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Sukob je započeo na Pilama, a potom u autobusu na relaciji Pile-Mokošica, nakon čega su francuski mladići izašli iz autobusa i uspjeli pobjeći. Oko 6 sati ujutro u ulici Obala pape Ivana Pavla II. zatekli su ih policijski djelatnici te su prevezeni u dubrovačku bolnicu gdje su kod dvojice Francuza utvrđene lakše ozljede, a nakon pružene liječničke pomoći pušteni su.

Pročitajte i ovo Ilustracija Završila u bolnici Učenici u Slavonskom Brodu pretukli djevojčicu: Škola nije prijavila slučaj policiji Ilustracija OPTUŽENI ZA UBOJSTVO Očekuju se prosvjedi, Biden smiruje tenzije! Danas objava brutalne snimke na kojoj policajci ubijaju čovjeka: "Muka mi je od onoga što sam vidio"

>> U Dubrovniku pretučena tri Francuza

Dvojica dubrovačkih mladića danas su privedena u prekršajni sud u Dubrovnik, priopćila je PU dubrovačko-neretvanska. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene