Obavijesti Video Pretražite Navigacija
policija otkrila detalje

Poznat uzrok stravične nesreće kod Rijeke: U teškom sudaru četiri automobila poginula žena

Ilustracija
Ilustracija Foto: Vojko Basic/Cropix
Vozač koji je skrivio nesreću u ponedjeljak navečer u Kastvu kod Rijeke bio je pijan, a zbog pretjecanja u zavoju zabio se u vozilo iz suprotnog smjera. Preminula je jedna osoba, dok su dvije ozlijeđene.

Žena (61) smrtno je stradala u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak navečer u Kastvu kod Rijeke u kojoj su sudjelovala četiri automobila. 

Policija je po završetku očevida utvrdila da je nesreću izazvao 44-godišnjak koji je nepropisno pretjecao auto zbog čega se u zavoju zabio u auto 61-godišnjakinje koja je vozila u suprotnom smjeru. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Očevid u tijeku Teška prometna nesreća kod Rijeke: Jedna osoba poginula, ima i ozlijeđenih

Od siline udarca automobil 61-godišnjakinje se odbio i udario vozilo kojim je upravljala 50-godišnjakinja i zatim se zabio u betonski zid obiteljske kuće. 50-godišnjakinja se zabila u automobil koji se nalazio na raskrižju, a kojim je upravljala 37-godišnjakinja. 

Pročitajte i ovo Ratko Matijević Oglasilo se i Ministarstvo Zaražene bebe na Svetom Duhu! Oglasio se šef ginekologije: "Virus je nekako došao u naš kolektiv, ne znamo kako i je li još među nama"

Na mjestu je preminula 61-godišnjakinja, dok je 44-godišnjem vozaču i 50-godišnjakinji pružena liječnička pomoć u KBC Rijeka. Teže ozlijeđen vozač bio je pijan, a izmjereno mu je 1,13 promila alkohola u krvi. 

"Po završetku kriminalističkog istraživanja protiv 44-godišnjaka je podnesena kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu za počinjenje kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu", napisali su iz policije.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene