Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gori šuma

POŽAR U DUBROVAČKOM PRIMORJU Na terenu 47 vatrogasaca i 2 kanadera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
O ozbiljnosti požara svjedoči i uključivanje dva zrakoplova tipa canadair koji su vatrogascima na terenu pritekli u pomoć oko 12 sati.

Oko 11 sati na brdu Veleć u Dubrovačkom primorju izbio je šumski požar. Gori šuma između mjesta mjesta Ošlje i Stupa, doznajemo od Dubrovačkih vatrogasaca.

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama

Zagreb: Požar na divljem deponiju u Čulinečkoj ulici

Trenutno se na terenu nalazi 47 vatrogasaca i 12 vatrogasnih vozila koji pokušavaju lokalizirati požar. O ozbiljnosti požara svjedoči i uključivanje dva kanadera koji su vatrogascima na terenu pritekli u pomoć oko 12 sati, potvrdio je vatrogasni zapovjednik dubrovačko-neretvanske županije Stjepan Simović.

Dodao je kako gori oko 30-ak hektara borove šume, a u blizini mjesta požara, na svu sreću, nema kuća.

U gašenje požara uključili su se JVP Dubrovačko primorje sa 3 vozila i 13 vatrogasaca, DVD Slano sa 2 vozila i 6 vatrogasaca, DVD Majkovi sa jednim vozilom i 3 vatrogasca, DVD Ston sa 2 vozila i 7 vatrogasaca, DVD Putnikovići sa 2 vozila i 8 vatrogasaca te intervencijska vatrogasna postrojba Dubrovnik sa 2 vozila 10 vatrogasaca.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene