Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U stambenoj zgradi

Požar na zagrebačkom Jarunu, jedna osoba ozlijeđena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je osoba lakše ozlijeđena u požaru koji je u srijedu prijepodne zahvatio stan na zagrebačkom Jarunu, a u gašenju sudjeluje 15 vatrogasaca s pet vozila, priopćio je gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Požar je planuo u stanu na drugom katu zgrade u Ulici Jurja Neidhardta 4, gdje je jednoj osobi zbog posljedica udisanja dima odmah pružena hitna medicinska pomoć, navodi Ured koji je dojavu o požaru zaprimio u 10:55 sati.

Pročitajte i ovo Požar na križanju Vukovarske i Držićeve ulice u Zagrebu - 2 vatrogasci na terenu FOTO/VIDEO Zapalio se autootpad u Zagrebu, sve je puno dima Požar trgovine u Svetom Ivanu Zelini Dramatična večer u Zelini VIDEO Veliki požar u kineskom dućanu: Ozlijeđen vatrogasac, četvero ostalo zarobljeno u susjednom prostoru

Na intervenciju je izašlo 15 vatrogasaca s pet vozila iz Vatrogasne postaje Centar, službenici Policijske uprave zagrebačke i djelatnici Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba.

Intervencija je u tijeku, a uzrok požara znat će se nakon što službenici Policijske uprave zagrebačke obave očevid. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene