Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policijska brutalnost: Dobio batine i račun za staklo koje su razbili njime

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvadesettrogodišnji Marko Perić iz Osijeka traumatično je iskustvo s policijom preživio, ali još i dalje živi s njim. U policijskoj postaji razbijena mu je glava o staklena vrata. No, umjesto sankcije za policajce, Marko je dobio račun za staklo.

Proslavu svog 22.-gog rođendana Marko neće nikada zaboraviti. Za uspomenu je od policije dobio nekoliko šavova na glavi.

Pročitajte i ovo Muškarac s mačetom Oglasio se gradonačelnik VIDEO Objavljena jeziva snimka užasa u Londonu: U napadu mačetom ubijen 13-godišnjak, ranjeno još nekoliko ljudi Napad na Odesu Brojne štete VIDEO Raketni napad na Odesu: Četiri osobe su poginule, puno je ozlijeđenih, gori dvorac Harryja Pottera

Marku ni danas nije jasno zašto je uhićen. Tvrdi da ničim nije izazvao policajce koji su ga pokupili na ulici kada se s prijateljima vraćao s rođendanske proslave.

Zbog nanešenih ozlijeda Marko je kazneno prijavio policajce. Međutm, njegova je prijava odbačena. No, tu priči nije kraj. Marko se našao na optuženičkoj klupi.

Policajci tvrde da je Marko namjerno prošao glavom kroz staklena vrata.

Markov slučaj još nije riješen. Dok čeka presudu tvrdi da je od stakla bolniji zid kojeg je oko sebe diglo hrvatsko pravosuđe. 

Više u video prilogu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene