Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dovršena istraga

VIDEO Pali ratari: U blizini Paukovca raskrčili površinu pa posadili 52 stabljike marihuane

Aktualno Galerija U blizini Paukovca posadili 52 stabljike marihuane - 1 U blizini Paukovca posadili 52 stabljike marihuane - 1 Foto: PU zagrebačka U blizini Paukovca posadili 52 stabljike marihuane - 2 U blizini Paukovca posadili 52 stabljike marihuane - 2 Foto: PU zagrebačka U blizini Paukovca posadili 52 stabljike marihuane - 3 U blizini Paukovca posadili 52 stabljike marihuane - 3 Foto: PU zagrebačka U blizini Paukovca posadili 52 stabljike marihuane - 4 U blizini Paukovca posadili 52 stabljike marihuane - 4 Foto: PU zagrebačka +0 U blizini Paukovca posadili 52 stabljike marihuane - 5 Galerija 1/5 >>
Zagrebački policajci dovršili su kriminalistčku istragu nad 45-godišnjakom i 26-godišnjakom. Osumnjičeni su za uzgoj marihuane koju su namjeravali dalje preprodati.

Dvojica muškaraca u dobi od 45 i 26 godina u blizini Paukovca raskrčili su površinu od otprilike 13 x 9,15 metara. Na toj su površini posadili 52 sadnice marihuane namijenjene daljnjoj preprodaji.

Biljke su zalijevali koristeći tehničke uređaje i uređivali ih poljoprivrednim alatima. Do nedjelje su stabljike narasle do visine od 33 do 95 centimetara.

Pročitajte i ovo Ilustracija Teške ozljede Bore im se za život: Kombi udario dvoje djece u Splitu, policija objavila detalje

U ponedjeljak su policajci iz Svetog Ivana Zeline obavili pretragu kuće u Paukovcu i vozila kojima se koristi 45-godišnjak. On im je dragovoljno dao 2,3 grama marihuane te jednu drobilicu u kojoj se nalazilo 5,9 grama marihuane.

Obavljena je i pretraga kuće u Gračecu te vozila kojim se koristi osumnjičeni 26-godišnjak.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pripazite Stavila oglas na jednu društvenu mrežu i ne sluteći što će se dogoditi: U sve se uključila i gospićka policija

On je policajcima predao šest stabljika marihuane visine od 53 do 83 centimetara, jednu stabljiku konoplje visine oko 28 centimetara, 9,7 grama marihuane, kutiju u kojoj su se nalazile sjemenke konoplje tipa droge, 10,6 grama marihuane i dvije drobilice.

Muškarci su pritvoreni uz kaznene prijave.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene