Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mustafa Hasetović, treći sudionik krvavog sukoba koji se u subotu navečer dogodio u Rovinju, a u kojemu su smrtno stradali supružnici Neven i Edina Lopac, i dalje je u stanju duboke moždane kome u pulskoj Općoj bolnici.


Glasnogovornica Policijske uprave istarske Nataša Rogić potvrdila je da je dosadašnja istraga pokazala da je riječ o ubojstvu te da je smrt supružnika nastupila uslijed ozljeda nastalih od eksplozije bombe i vatrenog oružja. 

Vezani članci Panorama Rovinja (Foto: Dnevnik.hr) Goran Subotić kandidat SDP-a za gradonačelnika Rovinja Galebovi u Rovinju - 3 Simbol Mediterana postao opasna prijetnja, često bude i krvi: "Postavili smo table na mjestima na kojima čekaju svoje žrtve, da ih napadnu, uzmu im kolač iz ruke..."

Međutim još uvijek se ne zna tko je u koga pucao, odnosno tko je od njih aktivirao ručnu bombu u stanu na trećem katu zgrade u Ulici Augusta Ferrija, iako je motiv ubojstva financijsko dugovanje koje je i bilo predmet spora njih troje.

U međuvremenu istarska i vukovarsko-srijemska policija intenzivno tragaju za nestalom nevjenčanom Mustafinom suprugom 34-godišnjom Đ. Đ. iz Županje, čiji je nestanak prijavila rodbina.

"Ove dvije policijske uprave provode šire izvide i intenzivno tragaju kako bi ušle u trag ženi čiji je nestanak prijavljen u četvrtak, 2. studenoga, u županjskoj policijskoj postaji", rekla je glasnogovornica Nataša Rogić.

Neslužbeno se doznaje da je Mustafa Hasetović 34-godišnjoj Đ.Đ. u posljednje vrijeme prijetio zbog "patološke ljubomore". Istraga se nastavlja.