Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kod Draganića

Objavljeno kako je došlo do teške nesreće u kojoj su poginule dvije osobe: Jedna stvar možda je presudila

Nesreća kod Karlovca
Nesreća kod Karlovca Foto: AUTOR Kristina Stedul Fabac/Pixsell
Završio je očevid strašne prometne nesreće u općini Draganić u kojoj su smrtno stradale dvije osobe.

Karlovačka policija završila je očevid prometne nesreće u mjestu Zagraj u općini Draganić, u kojoj su u subotu oko 11:30 poginule dvije osobe. 

"Muškarac (49) vozio je automobil karlovačkih registracija te se nije držao bliže desnom rubu kolnika, već je skrenuo ulijevo, sišao na zemljanu površinu i nekontroliranim kretanjem udario u kanal oborinskih voda i betonski rub mostića", objasnili su iz policije.

Pročitajte i ovo Israa Jaabis Iz minute u minutu VIDEO Oslobođeni iz ralja Hamasa: "Hvala im, i hvala Bogu. Poštovanje svakome, i hvala vam na pomoći da nas oslobodite"

Pročitajte i ovo Kuhinja Srce drukčije kuca Osobnu tragediju pretvorili u hvalevrijednu akciju: "Morali smo nekako na tu bol odgovoriti s nečim dobrim"

Pročitajte i ovo Očevid na mjestu eksplozije u zagrebačkom Rudešu - 3 oštećeni auto i pročelje zgrade Još jedna eksplozija u zagrebačkom Rudešu: Policija otkrila o čemu se radi

Vozilo se nakon udara prevrnulo i udarilo u betonski stup. Na mjestu prometne nesreće 49-godišnji vozač smrtno je stradao, a 49-godišnji suvozač naknadno je preminuo u zdravstvenoj ustanovi.

Pročitajte i ovo Ilustracija pokušaj ubojstva Policija otkrila detalje drame kod naplatnih kućica: Muškarac koji je pokušao pregaziti sunarodnjake nije bio sam u vozilu

Policija je utvrdila i kako dvojica muškaraca tijekom vožnje nisu bila vezana, dok je 52-godišnja putnica koja je u nesreći teško ozlijeđena koristila sigurnosni pojas. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene