Obavijesti Video Pretražite Navigacija
oštećeni auto i pročelje zgrade

Još jedna eksplozija u zagrebačkom Rudešu: Policija otkrila o čemu se radi

Aktualno Galerija Očevid na mjestu eksplozije u zagrebačkom Rudešu - 6 Očevid na mjestu eksplozije u zagrebačkom Rudešu - 6 Foto: Emica Elvedji/Pixsell Očevid na mjestu eksplozije u zagrebačkom Rudešu - 5 Očevid na mjestu eksplozije u zagrebačkom Rudešu - 5 Foto: Emica Elvedji/Pixsell Očevid na mjestu eksplozije u zagrebačkom Rudešu - 4 Očevid na mjestu eksplozije u zagrebačkom Rudešu - 4 Foto: Emica Elvedji/Pixsell Očevid na mjestu eksplozije u zagrebačkom Rudešu - 3 Očevid na mjestu eksplozije u zagrebačkom Rudešu - 3 Foto: Emica Elvedji/Pixsell +5 Očevid na mjestu eksplozije u zagrebačkom Rudešu - 2 Galerija 1/10 >>
U subotu poslijepodne, oko 17:25 došlo je do eksplozije u kvartu Rudeš, a tijekom večeri zagrebačka policija javila je kako se radilo o dvije ručne bombe.

Eksplozija se dogodila u Aninoj ulici u dvorištu zgrade. U njoj su oštećeni automobil i pročelje zgrade. Nema ozlijeđenih osoba, javila je zagrebačka policija te kasnije navečer dodala kako se radi o dvije ručne bombe, od kojih je jedna eksplodirala, a druga je "pod nadzorom policijskog službenika za protueksplozijsku zaštitu, uništena kontroliranom eksplozijom u 21:05 na mjestu pronalaska".

Reporter Dnevnika Nove TV Ivan Čorkalo javio se uživo iz zagrebačkog Rudeša, gdje je razgovarao s Darinkom, koja živi blizu mjesta eksplozije.

"Bila sam u trgovini, izlazila sam i čula sam eksploziju. Kad sam došla do kuće, vidjela sam ženu u ogrtaču, muškarac je stajao s autom na ćošku", rekla je Darinka i dodala: "Nije mi bilo svejedno, izlazila sam iz trgovine i odjednom bum".

Pročitajte i ovo Joso Gracin Joka tuga u HGSS-u Tužan opraštaj od omiljenog kolege: "Još jedan anđeo iz redova HGSS-a pazi na nas"

Čorkalo je izvijestio kako je očevid policije i kriminalističke policije u tijeku i mogao bi potrajati do dugo u noć, pa se više detalja može očekivati tek u nedjelju. Zbog očevida je potpuno zatvorena i ulica u dužini od 300 metara, policija ni stanarima ne da da prolaze tim dijelom, javio je reporter.

Očevid na mjestu eksplozije u zagrebačkom Rudešu - 3 Sugovornica iz priloga Foto: Dnevnik Nove TV  

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene