Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dosadašnji rezultati istrage

Policija: Nije bilo osoba u odorama policajaca u navodnoj otmici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska uprava primorsko-goranska je priopćila da nije utvrđeno sudjelovanje policajaca u navodnoj otmici 24-godišnjeg Riječanina Igora Fehira.

Fehir je nestao 28. lipnja, a pronađen je živ u talijanskom gradu Vicenza. Njegova majka je ispričala kako je od sina dobila SMS poruku u kojoj je pisalo da su ga otela tri kriminalca odjevena u policijske odore.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pucali na djecu Naoružana banda na motorima upala u školu i odvela više od 280 učenika: To područje kontrolira odcijepljena frakcija Boko Harama Nestali dječak Émile Osam mjeseci potrage Novi trag u slučaju nestanka malog Émilea: "Intenzivno pretražujemo sve podatke i snimke"

>> Nestali se javio majci iz Italije: Tvrdi da su ga oteli lažni policajci

Policijska uprava primorsko-goranska danas je izvijestila kako samostalno i u suradnji s talijanskom policijom nastavlja provoditi kriminalističko istraživanje.

Provjeravaju se navodi 24-godišnjaka koje je dao u svojim izjavama policijskim službenicima talijanske i primorsko-goranske policije. Obzirom na njegovu izjavu, u konzultaciji s nadležnim državnim odvjetništvom, policija je bila spremna od mladića zaprimiti kaznenu prijavu, što je on odbio.

Kako je 24-godišnjak odbio liječnički pregled u RH policija utvrđuje i kvalifikacije mladićevih ozljeda koje su utvrđene liječničkim pregledom u zdravstvenoj ustanovi u Italiji. U dosadašnjem tijeku kriminalističkog istraživanja nije utvrđeno sudjelovanje uniformiranih osoba policije u navedenom događaju. Po završetku kriminalističkog istraživanja, o svemu učinjenom biti će izvješteno nadležno državno odvjetništvo, priopćila je policija.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene