Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatska policija zaplijenila je više od sto kilograma marihuane na međunarodnom graničnom prijelazu Bregana, a riječ je o najvećoj zaplijeni te vrste droge posljednjih godna u Hrvatskoj, izjavio je večeras načelnik Ureda Ravnatelja policije Krunoslav Borovec.


Droga je zaplijenjena jučer u policijskoj operativnoj akciji 'ARR' na graničnom prijelazu Bregana zajedničkim postupanjem više jedinica Ravnateljstva policije i Policijske uprave zagrebačke, te u suradnji s Carinarnicom Zagreb. U akciji ima i uhićenih osoba, kazao je Borovec.

Vezani članci Pulska policija privela još troje preprodavača droge 01 Velika akcija istarske policije: Uhićeno više dilera, kod njih našli drogu, novac, streljivo Pronađen laboratorij za uzgoj marihuane kod Opatije Pao "ratar" kod Opatije: Krao struju i u obiteljskoj kući uzgajao marihuanu

U vezi sa zapljenom droge u tijeku je kriminalističko istraživanje, čiji će rezultati biti predstavljeni sutra u podne na konferenciji za novinare u Ravnateljstvu policije, na kojoj će nazočni biti i predstavnici carine, najavio je. (Hina)