Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počinio tešku krađu

Policija moli pomoć: Jeste li vidjeli ovog muškarca?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Nepoznati je muškarac počinio kazneno djelo teške krađe provaljivanjem i otuđio novac i tehničku opremu', izvijestila je policija.

Policija moli pomoć u potrazi za muškarcem s fotografija.

Pročitajte i ovo Ivana Ilić Potraga se nastavlja Oglasila se majka nestale Danke: "Pogledala sam snimku iz Beča" Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Dankini roditelji nakon razgovora napustili policijsku postaju: Jedan detalj upao je u oči

'U objektu brze prehrane u Gundulićevoj ulici, 10. travnja 2016. godine, nepoznati je muškarac počinio kazneno djelo teške krađe provaljivanjem i otuđio novac i tehničku opremu.

Osoba na fotografijama dovodi se u vezu s počinjenjem ovog kaznenog djela, a radi se o muškarcu starosti oko 55 godina, visine oko 170 do 180 cm, jače tjelesne građe, a u vrijeme počinjenja kaznenoga djela nosio je dioptrijske naočale i kapu s obodom.

Molimo građane, ukoliko imaju saznanja o osobi s fotografija, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili da se jave na broj telefona 192, kao i e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr', priopćili su.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene