Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PONOVILI POZIV

POLICIJA TAPKA U MRAKU Prepoznajete li razbojnika sa slike?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija očito nema još nikakvih informacija o naoružanom razbojniku koji se sumnjiči da je u kolovozu opljačkao dvije zagrebačke trgovine.

Zagrebačka policija je danas ponovila poziv građanima da im se jave ukoliko prepoznaju razbojnika koji je još 15. kolovoza opljačkao trgovinu u Ulici Brune Bušića

Pročitajte i ovo Ilustracija Opirao se uhićenju Policija privela maskiranog razbojnika: Počinio je skoro 30 oružanih pljački u Zagrebu i okolici Policija traži muškarca s fotografije VELIKA POTRAGA Jeste li ga vidjeli? Policija traga za muškarcem s fotografije i moli građane za pomoć

Riječ je o razbojstvu o kojem je policija objavila tek da je pljačkaš te večeri oko 19:50 sati zaprijetio vatrenim oružjem i od radnika trgovine zatražio da mu preda novac. Istog se muškarca sumnjiči da je dan kasnije na sličan način opljačkao i trgovinu u zagrebačkoj Trumbićevoj ulici oko 16:30.

Policija kaže da se radi o muškarcu starom oko 25 godina, visokom oko 170 centimetara, mršavije tjelesne građe. Tijekom pljačke u Bušićevoj ulici bio je odjeven u plavu majicu kratkih rukava s natpisom REGATTA i francuskom zastavom sprijeda, crne kratke hlače, na glavi je nosio šilt kapu tamne boje i sunčane naočale s plavim staklima, preko ramena je nosio crnu torbicu, a na nogama crne tenisice s plavim detaljima.

Sve građane koji raspolažu informacijama o identitetu nepoznatog počinitelja policija moli da se jave na broj telefona 192, e-mail zagrebacka@policija.hr ili u najbližu policijsku postaju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene