Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javite se na 192

Možete li prepoznati ovog razbojnika? Policija moli pomoć

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati je pljačkaš prijetio vatrenim oružjem, a policija navodi da je riječ o muškarcu starom oko 25 godina, visine oko 170 cm i mršavije tjelesne građe.

U ponedjeljak, 8. kolovoza nešto prije 20 sati, u trgovini u Ulici Brune Bušića u Zagrebu počinjeno je kazneno djelo razbojništva.

Pročitajte i ovo Nepoznata žena prevarila 75-godišnjakinju i iz torbice joj ukrala nekoliko tisuća eura Opreza nikad dosta Došla 75-godišnjakinji na vrata i rekla da ima poklon: Ubrzo je iz torbice nestalo nekoliko tisuća eura Policija Ukrali 13.000 eura Policija zaustavila serijske razbojnike: Koristili plastične pištolje i noževe, prebili i strane radnike

Nepoznati je pljačkaš djelatniku zaprijetio vatrenim oružjem, a policija navodi da je riječ o muškarcu starom oko 25 godina, visine oko 170 cm i mršavije tjelesne građe.

Muškarac je bio odjeven u plavu majicu kratkih rukava s natpisom Regatta i francuskom zastavom sprijeda, odnosno u crne kratke hlače.

Na glavi je nosio šilt kapu tamne boje i sunčane naočale s plavim staklima, preko ramena crnu torbicu, dok je na nogama imao tenisice s plavim detaljima.

Nepoznati se muškarac također dovodi u vezu s kaznenim djelom razbojništva koje je počinjeno 16. kolovoza u 16:30 sati u Zagrebu, u trgovini u Trumbićevoj ulici. Tom je prilikom nosio crvenu kratku majicu i šiltkapu. 

Policija moli građane da, ako imaju korisne informacije, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj telefona 192, odnosno na e-mail adresu zagrebacka@policija.hr.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene