Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZAVRŠENO KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE

Policija iznijela detalje oko napada liječnika na medicinsku sestru: Prijavljen za dva kaznena djela

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće dostavljeno Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Prijetnja i Teška tjelesna ozljeda koja je ostala u pokušaju.

Naime, 14. listopada oko 18:40 na području Dubrave u Aleji lipa, policajci su nakon dojave došli u medicinsku ustanovu te je utvrđeno da je nakon verbalnog sukoba osumnjičeni 36-godišnjak tjelesno napao oštećenu 55-godišnjakinju. Za vrijeme postupanja, temeljem tada prikupljenih obavijesti utvrđeno da je osumnjičeni počinio prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira zbog čega je priveden u službene prostorije, a potom prepraćen na nadležni sud.

Četiri dana kasnije, 18. listopada policijski su službenici kroz javno dostupne informacije došli do saznanja da je oštećena naknadno u Kliničkoj bolnici Dubrava zatražila medicinsku pomoć zbog zadobivenih ozljeda u događaju.

Policajci su bez odgode pozvali oštećenu u službene prostorije kako bi utvrdili nove okolnosti, gdje je dala nove obavijesti o samom događaju kroz što je potvrđeno da je osumnjičeni, uz ostalo, u zdravstvenoj ustanovi prijetio 55-godišnjakinji da bi ju potom i tjelesno napao u namjeri da ju teško ozlijedi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nakon brutalnog čina Hoće li dobiti otkaz? Ravnateljica kninske bolnice objašnjava koja je sudbina liječnika koji je pretukao medicinsku sestru

Pročitajte i ovo Renata Brkić LIJEČNIK JE PRIVEDEN Medicinska sestra za Dnevnik Nove TV iznijela detalje brutalnog napada: "Krvnički me uhvatio za vrat i bacio na pod... Napad se dogodio pred djecom"

S obzirom na novoprikupljena saznanja, osumnjičeni 36-godišnjak je doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Nakon ispitivanja, sudac istrage odlučio ga je pustiti iz istražnog zatvora. Određene su mu mjere opreza, obvezno javljanje u policijsku postaju te zabrana prilaska žrtvi.

Osumnjičeni je specijalizant radiologije u KB Dubrava, no njegova matična ustanova je Opća i veteranska bolnica "Hrvatski ponos" iz Knina. O slučaju je za DNEVNIK.hr govorila ravnateljica kninske bolesti Tatjana Šipalo Lilić. Pitali smo je hoće li liječnik dobiti otkaz. Što je ravnateljica rekla, čitajte OVDJE.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene