Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon brutalnog čina

Hoće li dobiti otkaz? Ravnateljica kninske bolnice objašnjava koja je sudbina liječnika koji je pretukao medicinsku sestru

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Ravnateljica kninske bolnice Tatjana Šipalo Lilić naglasila je da je napad za svaku osudu.

Specijalizant radiologije u KB Dubrava Ante Kedžo u petak je brutalno napao, davio, srušio na pod te  slomio ruku 55-godišnjoj medicinskoj sestri Renati Brkić, koja je jučer u Dnevniku Nove TV ispričala detalje stravičnog napada. 

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

"Primio me za vrat i to krvnički i bacio me na pod. Tamo su bila dvojica naših očeva od pacijenata, koji su ga uhvatili i držali uza zid. I dalje je mlatarao nogama da se otme i da me i dalje udara. Dok su ga oni držali ja sam pobjegla unutra", opisala je te stravične trenutke medicinska sestra.

S obzirom da Kedžo, nije djelatnik KB Dubrava, već se tamo nalazi na obavljanju dijela specijalističkog usavršavanja iz Kliničke radiologije koji u svojoj matičnoj ustanovi Općoj i veteranskoj bolnici "Hrvatski ponos" iz Knina kontaktirali smo ravnateljicu kninske bolnice Tatjana Šipalo Lilić kako bismo saznali kakve daljnje korake će poduzeti.

"Takav čin svakako je za svaku osudu. Za sada sve informacije koje znamo su iz medija i nismo dobili nikakve službene obavijesti o cijelom tom slučaju koji se je dogodio te čim se oglase institucije - policija, Liječnička komora i kada oni poduzmu korake onda možemo i mi. Mi ćemo u svakom slučaju tražiti očitovanje o tom slučaju na što imamo pravo", rekla je ravnateljica, dodavši da od 2018. on radi kao specijalizant u KB Dubrava.  

O slučaju se u četvrtak poslijepodne oglasila i policija. 

"Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Prijetnja i Teška tjelesna ozljeda koja je ostala u pokušaju", rekli su.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku.

Cijelo priopćenje pogledajte OVDJE.

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene