Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Optužbe za pedofiliju

Policija ispitala bivšeg bibinjskog župnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slučaj bivšeg župnika iz Bibinja, don Nedjeljka Ivanova, razvija se dalje. Kako neslužbeno doznajemo, Ivanova je ispitala policija.

Iz PU zadarske, tu informaciju nisu službeno potvrdili, ali ističu kako se istraga i dalje provodi. Glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan istaknuo je kako se na dnevnoj bazi obavljaju obavijesni razgovori sa svjedocima i ljudima koji imaju veze sa slučajem.

Pročitajte i ovo Bivši šef riječkih katoličkih skauta dobio dodanih pet i pol godina zatvora zbog pedofilije vrebao maloljetnicu Bivši šef katoličkih skauta, osuđeni pedofil, dobio dodatnih pet i pol godina zatvora zbog novih zlodjela Slika nije dostupna Osudio ga crkveni sud Svećenik pedofil iz Bibinja žali se na smještaj u privatnom domu: "Fale mi prijatelji"

>> Evo što je Bozanić rekao još 2010.: Tko zataškava pedofiliju, griješi!

Žodan ističe kako je posao policije vrlo opsežan, s obzirom da se radi o događaju otprije 20 do 30 godina. Isto tako je istaknuo, odgovarajući na pitanje o tome kako pravni stručnjaci smatraju da će čitav slučaj u zastaru, namjeru policije da svoj dio posla obavi do kraja i u suradnji s Državnim odvjetništvom.

Podsjetimo, sve je počelo nakon što je nedavno otkriveno kako je jedan bivši župnik iz zadarskog priobalja godinama seksualno zlostavljao djecu. Optužbe su krenule od sada već odraslih muškaraca. Među njima je i jedan hrvatski liječnik iz SAD-a koji se osobno požalio nadbiskupu Želimiru Puljiću prilikom posjeta SAD-u. Zadarskoj policiji nitko nije službeno prijavio niti jedan slučaj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene