Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebačka policija i dalje traga za nepoznatim razbojnikom koji je jutros na parkiralištu trgovačkog centra City Centar One u Jankomiru pokušao opljačkati novac iz kombija zaštitarske tvrtke i pritom pucao na zaštitare koji nisu ozlijeđeni.


Pokušaj razbojstva dogodio se nešto prije 8 sati kada se jedan od zaštitara vraćao prema kombiju "fiat ducato" iz trgovačkog centra, gdje je pokupio utržak.

Vezani članci Slika nije dostupna Zaštitara oteo kolega - zaštitar, novac pronađen u roštilju Slika nije dostupna Nestali zaštitar Goran Safić na slobodi!

Kada je došao do suvozačevih vrata do njega je stao osobni automobil iz kojega je razbojnik, maskiran crnom maramom preko lica, u njega uperio pištolj. Naredio mu je da preda novac, ali ga je 22-godišnji zaštitar ignorirao i na suvozačevo sjedalo stavio novac.

Razbojnik je potom ispalio više hitaca od kojih je jedan pogodio suvozačeva vrata, a jedan vjetrobransko staklo, nakon čega se zrno odbilo u pod vozila.

Zaštitar je ušao u vozilo i zatvorio vrata, a razbojnik je pobjegao u nepoznato, izvijestila je poslijepodne zagrebačka policija.