Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policija i dalje traga za maskiranim razbojnikom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija i dalje traga za nepoznatim razbojnikom koji je jutros na parkiralištu trgovačkog centra City Centar One u Jankomiru pokušao opljačkati novac iz kombija zaštitarske tvrtke i pritom pucao na zaštitare koji nisu ozlijeđeni.

Pokušaj razbojstva dogodio se nešto prije 8 sati kada se jedan od zaštitara vraćao prema kombiju "fiat ducato" iz trgovačkog centra, gdje je pokupio utržak.

Pročitajte i ovo Ivica Puljak, gradonačelnik Splita Moguća koalicija s DP-om? Puljak za Dnevnik Nove TV: "Prvi cilj je maknuti HDZ, a potom od Hrvatske napraviti modernu europsku zemlju" Slika nije dostupna Uhićeni osumnjičeni za pljačku zaštitara, ali novac nije pronađen

Kada je došao do suvozačevih vrata do njega je stao osobni automobil iz kojega je razbojnik, maskiran crnom maramom preko lica, u njega uperio pištolj. Naredio mu je da preda novac, ali ga je 22-godišnji zaštitar ignorirao i na suvozačevo sjedalo stavio novac.

Razbojnik je potom ispalio više hitaca od kojih je jedan pogodio suvozačeva vrata, a jedan vjetrobransko staklo, nakon čega se zrno odbilo u pod vozila.

Zaštitar je ušao u vozilo i zatvorio vrata, a razbojnik je pobjegao u nepoznato, izvijestila je poslijepodne zagrebačka policija. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene