Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pijan radio nered

Policajac na bolovanju razbijao i tukao druge policajce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijski službenik (38) bio je na bolovanju, a na proslavi vjenčanja pijan je razbijao i pravio nered. Pravi dar-mar je nastao kada je stigla policija.

Policijski službenik, star 38 godina kazneno je prijavljen zbog napada na službenu osobu, odnosno na vlastite kolege na dužnosti. Priveden je i prekršajnom sucu zbog remećenja javnog reda i mira, a uz sve to čeka ga i stegovni postupak.

Pročitajte i ovo Vrana zalijeću se ljudima u glavu VIDEO Ako vas napadne vrana, nemojte raditi ovo: Djevojka vrištala, bježala i branila se pa na kraju pala u lokvu Zatvor u Zadru, Josip Čubelić stari policijski znanac Krvavi obračun u zatvoru: Napad nožem na poznatog zatvorenika, oglasilo se i Ministarstvo

Policajac je bio izvan službe, na bolovanju, a inače radi u Vrgorcu. Remetio je javni red i mir u nedjelju u 3 sata u restoranu Fabula u Splitu, gdje je bio na proslavi vjenčanja. Pod utjecajem alkohola pravio je nered i razbijao po restoranu. Kada su došli uredujući policijski službenici on ih je vrijeđao. Oni su ga pokušali svladati, ali u pomoć su mu skočili N.Š. (48), bivši policajac iz Knina i Z.T. (46) iz Splita.

Sva trojica su privedeni. Saslušao ih je prekršajni sudac, nakon čega ih je pustio, a odluku o optužnom prijedlogu za remećenje javnog reda i mira donijet će kasnije.

Protiv policajca će biti podnesena i kaznena prijava zbog napada na službenu osobu, a protiv ostale dvojice zbog sprječavanja službenih osoba u obavljanju dužnosti. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene