Obavijesti Video Pretražite Navigacija
teško ozlijeđen

Pokušaj ubojstva u Istri: Napao 39-godišnjaka pa ga zapalio, uz garažu izgorijela i dva automobila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je muškarac u Žminju napao 39-godišnjaka i zapalio ga. Požar je zatim zahvatio i dva automobila te je nastala zasad neutvrđena materijalna šteta.

Muškarac (25) u noći sa 6. na 7. rujna u Žminju je verbalno, a potom i fizički napao 39-godišnjaka.

Zatim je s ciljem da usmrti 39-godišnjaka uz pomoć zapaljivog sredstva i otvorenog plamena, izazvao požar u kojem je muškarac zadobio opekline te je zbog teških ozljeda zadržan na liječenju u riječkoj bolnici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ODREĐEN JEDNOMJESEČNI PRITVOR Otkriven detalj koji baca novo svjetlo na tragičnu nesreću: Policija objavila što je radio vozač prije nego što se zabio u automobil na autocesti

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "zabavi se, ali zovi taksi" Jakovčić vozio pijan i ostao bez vozačke: "Volim malvaziju, a volim i teran, kao i svaki Istrijan"

Požar je zahvatio i dva automobila koji su u potpunosti izgorjeli. 

"I na području Istarske županije zabilježen je požar objekta, točnije na području Žminja, a požar je zahvatio cijeli garažni prostor i dva osobna vozila. Dvije muške osobe zadobile su opekline od kojih je jedna prevezena u KBC Rijeka na daljnju medicinsku obradu. U gašenju požara sudjelovali su vatrogasci iz JVP Rovinj i DVD Žminj sa ukupno sedam vatrogasaca i četiri vatrogasna vozila, a intervencija vatrogasaca je završila u 01:57 sati", objavila je Hrvatska vatrogasna zajednica.

Osumnjičeni je priveden u prostorije PU istarske.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene