Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Šesnaestogodišnji putnik poginuo je, a četvorica su teško i po život opasno ozlijeđeni u prometnoj nesreći u Dućama kod Omiša.


Šesnaestogodišnji putnik u osobnom automobilu poginuo je, a četvorica njegovih suputnika, od kojih jedan maloljetnik, teško su i po život opasno ozlijeđeni u prometnoj nesreći koja se dogodila nešto poslije ponoći u Dućama kod Omiša, izvjestila je jutros zamjenica glasnogovornice splitske policije Kristina Sladojević.

Vezani članci Višeslav Pešić Gorjelo i nadomak Splita, vatrogasci upozoravaju - treba dojaviti svako paljenje vatre na otvorenom prostoru U Omišu putuju brodicama Cetinom - 2 Umjesto autom, Omišani na posao brodicom: ''Nosi te vamo tamo, treba držati pravac"

Prometna nesreća se dogodila oko jedan sat na DC-8, kada je 19-godišnjak upravljajući osobnim vozilom marke citroen saxo, splitskih registracijskih oznaka, vozeći iz smjera Splita, pri izlasku iz zavoja, pod za sada još neutvrđenim okolnostima, izgubio nadzor nad vozilom.

Nakon što je mladi vozač izgubio nadzor nad upravljačem automobilom je sletio sa kolnika i tamo udario u betonski zid. Od teških tjelesnih ozljeda, koje je zadobio u toj prometnoj nesreći, na mjestu događaja je preminuo 16-godišnji putnik u vozilu, izvijestila je policija.

Vozač (19) i ostali putnici, dvojica 19-godišnjaka i 17-godišnjak zadobili su teške tjelesne ozljede opasne po život zbog čega su hospitalizirani u Kliničkom bolničkom centru Split. (Hina)