Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Teška prometna kod Omiša

Poginuo 16-godišnjak, četvorica ozlijeđena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šesnaestogodišnji putnik poginuo je, a četvorica su teško i po život opasno ozlijeđeni u prometnoj nesreći u Dućama kod Omiša.

Šesnaestogodišnji putnik u osobnom automobilu poginuo je, a četvorica njegovih suputnika, od kojih jedan maloljetnik, teško su i po život opasno ozlijeđeni u prometnoj nesreći koja se dogodila nešto poslije ponoći u Dućama kod Omiša, izvjestila je jutros zamjenica glasnogovornice splitske policije Kristina Sladojević.

Pročitajte i ovo Omiš bez pedijatara - 5 Nedostaje kadra Tko će liječiti omiške mališane? Pedijatrijska ambulanta do daljnjeg je zatvorena, roditelji bijesni Slika nije dostupna nesreća u privlaci Muškarac (29) autom sletio s ceste zbog prevelike brzine i udario u kolni prilaz, preminuo je u bolnici

Prometna nesreća se dogodila oko jedan sat na DC-8, kada je 19-godišnjak upravljajući osobnim vozilom marke citroen saxo, splitskih registracijskih oznaka, vozeći iz smjera Splita, pri izlasku iz zavoja, pod za sada još neutvrđenim okolnostima, izgubio nadzor nad vozilom.

Nakon što je mladi vozač izgubio nadzor nad upravljačem automobilom je sletio sa kolnika i tamo udario u betonski zid. Od teških tjelesnih ozljeda, koje je zadobio u toj prometnoj nesreći, na mjestu događaja je preminuo 16-godišnji putnik u vozilu, izvijestila je policija.

Vozač (19) i ostali putnici, dvojica 19-godišnjaka i 17-godišnjak zadobili su teške tjelesne ozljede opasne po život zbog čega su hospitalizirani u Kliničkom bolničkom centru Split. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene