Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna je osoba poginula, a dvije su ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 7,40 sati kilometar od graničnog prijelaza Bajakova na autocesti A3 Bregana-Zagreb, potvrdio je glasnogovornik vukovarsko-srijemske Policijske uprave Domagoj Džigumović.


Osobno vozilo bugarskih registracijskih oznaka je, kako se neslužbeno doznaje, podletjelo pod teretno vozilo turskih registracijskih oznaka pri čemu je smrtno stradala jedna, a ozlijeđene su dvije osobe u osobnom vozilu.

Vezani članci Prometna nesreća u Mraclinu - 4 Mladi vozač koji je skrivio prometnu na naplatnoj postaji mora na operaciju: ''Prebačen je u KB Dubrava nakon pozitivnog brisa na COVID'' Izvlačenje automobila nakon nesreće na naplatnim kućicama Mraclin - 3 Nesreća na naplatnim kućicama: ''Vjerojatno se radilo o nenormalnoj brzini. Probijena su tri zida. Toga ni u filmovima nema''

Zbog prometne nesreće prekinut je promet autocestom A3 Bregana-Lipovac pred graničnim prijelazom Bajakovo u smjeru Srbije. Od čvora Lipovac promet je preusmjeren prema graničnim prijelazima Tovarnik i Ilok, izvjestili su iz Hrvatskog auto kluba (HAK). (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook