Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priveden 64-godišnjak

Đakovo: Policajci ga zaustavili, on ih izudarao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kaznena prijava čeka 64-godišnjaka iz Đakova koji je prilikom rutinske kontrole prometa bio zaustavljen pa je izudarao policajce.

Osječko-baranjska Policijska uprava (PU) izvijestila je danas da će kazneno prijaviti 64-godišnjeg Đakovčanina, koji je, tijekom akcije nadzora prometa, fizički napao policijske službenike.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča

Policijski službenici provodili su akciju pojačanog nadzora vozača u prometu te su, u ranim jutarnjim satima 9. lipnja, u Đakovačkim Selcima zaustavili 64-godišnjeg Đakovčanina. Prilikom provođenja službenih radnji, Đakovčanin je pružao otpor, prijetio policijskim službenicima i više puta ih udario.

>> Policija se zahvalila: Privedena pljačkašica sa srebrnim pištoljem!

Protiv 64-godišnjeg osumnjičenika policijski službenici podnose kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela prijetnje i napada na službenu osobu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene