Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uz pomoć javnosti

Policija se zahvalila: Privedena pljačkašica sa srebrnim pištoljem!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ženska osoba, koju se sumnjiči za kazneno djelo razbojništva u zlatarnici u središtu Zagreba, uz pomoć srebrnog pištolja, privedena je ruci pravde uz malu pomoć medija i građana, kojima se 'plavci' javno zahvaljuju.

Iz zagrebačke nam policije stiže priopćenje o uhićenju osumnjičene pljačkašice, čije smo fotografije s videosnimke nadzornih kamera iz zlatarnice sa Starčevićevog trga, objavili krajem prošlog tjedna.

Pročitajte i ovo Ilustracija, djeca u školi Nakon svađe Drama u zagrebačkoj školi: Učenik prijetio da će donijeti pušku Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara"

>>Počinila razbojništvo prijeteći srebrnim pištoljem: Znate li tko je ona?

'U svezi našeg traženja u petak, 7. lipnja da putem Vaših medija obavijestite građane o osobi koju dovodimo u vezu s kaznenim djelom razbojništva počinjenim 23. svibnja ove godine u zlatarnici na Starčevićevom trgu, želimo Vam zahvaliti na suradnji u prenošenju obavijesti koje je u konačnici rezultiralo pronalaskom osumnjičene', piše nam Policijska uprava zagrebačka.

Podsjetimo, pljačkašica je oko podneva tog dana uz prijetnju vatrenim oružjem upala u zlatarnicu i izvršila razbojništvo, a zagrebačka je policija zatražila pomoć građana u potrazi za osumnjičenom.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene