Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razbojstva u Zagrebu

Pljačkaš iz hotela odnio nekoliko stotina kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naoružani i maskirani razbojnik opljačkao je na blagdan Svetog Stjepana, Ininu benzinsku postaju na području Križa, iz koje je odnio više od deset tisuća kuna, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Razbojnik, maskiran kapom s prorezima za oči, ušao je oko 6,30 sati u benzinsku postaju, zaprijetio pištoljem 31-godišnjem zaposleniku koji je bio za prodajnim pultom i zatražio novac. U strahu za život, zaposlenik mu je predao novac, više od deset tisuća kuna, rečeno je u policiji.

Pročitajte i ovo Evakuacija hotela Radisson Blu u Splitu - 4 službe na terenu Otkriveno što se dogodilo s klorom: Evakuiran splitski hotel, pet osoba je u bolnici Hotel u Splitu - 2 Susjedi nisu oduševljeni Misteriozna Ukrajinka kupila je pet luksuznih nekretnina: Navodno je upletena u aferu s prodajom namirnica vojsci

Jučer se dogodilo još jedno razbojstvo, oko 22 sata u hotelu 'I' na Remetinečkoj cesti. Razbojnik maskiran kapom i sunčanim naočalama odnio je nekoliko stotina kuna koje mu je, pod prijetnjom pištoljem, predao 27-godišnji recepcionar.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene