Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na odmorištu Dobra

Pljačka benzinske kod Karlovca: Stavio je torbu na pult, čekao da se djelatnik pojavi pa izvukao pištolj

Pljačkaš, ilustracija (Foto: Getty)
Pljačkaš, ilustracija (Foto: Getty) Foto: Getty
Muškarac je ušetao u benzinsku postaju, a tamo nije bilo nikog. Čekao je da se netko pojavi. Drugi muškarac ga je čekao u automobilu.

Maskirani razbojnik, uz prijetnju pištoljem, u subotu oko 8:15 opljačkao je djelatnike benzinske postaje Tifon na autocesti A1 na odmorištu Dobra u smjeru Zagreba.

Pročitajte i ovo Ilustracija Materijalna šteta Više je osoba napalo sirotu ženu na autobusnoj stanici u Zagrebu: Ukrali su joj ruksak Ilustracija napadnutog dostavljača hrane Jedan lakše ozlijeđen U Zagrebu dva napada na dostavljače hrane

Neslužbeno se doznaje da su u razbojničkom prepadu sudjelovala dva muškarca te da su se do odmorišta dovezli automobilom, i to sporednim putem, kojim se inače koriste djelatnici iz okolice koji rade na odmorištu. Dok se jedan hladnokrvno ušetao u postaju, drugi ga je čekao u automobilu parkiranom kraj odmorišta, piše 24sata.

Doznajemo da je pljačkaš odjeven u tamnu odjeću, maskiran fantomkom, ušao u prostor benzinske postaje u kojem u tom trenutku nije bilo nikoga. Na pult je stavio torbu koju je donio i mirno čekao da se pojave djelatnici. Kad je radnik stigao, izvukao je pištolj i prijeteći mu od njega zatražio novac.

Kad mu je dao novac, razbojnik je plijen stavio u torbu i pobjegao u automobil u kojem ga je iza odmorišta čekao njegov pomagač. Prema pričama očevidaca, navodno se radilo o bijelom automobilu karlovačkih registracijskih oznaka kojim su razbojnici odjurili u smjeru Tounja. Navodno su opljačkali oko 8000 kuna.

U policiji su potvrdili da je počinjeno razbojništvo, da je ukraden određeni iznos te da u pljački nitko nije ozlijeđen. Policija je obavila očevid te se provodi daljnja kriminalistička istraga u cilju utvrđivanja počinitelja. U tome bi im trebale pomoći i snimke s nadzornih kamera, kako onih s benzinske postaje, tako i s restorana pored nje.

Ovo je, neslužbeno se doznaje, treći put da se na meti pljačkaša našla ova benzinska postaja, dok je restoran pokraj nje bio na meti razbojnika dva puta. U vrijeme pljačke na odmorištu gotovo da i nije bilo ljudi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene