Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć u Rovišću u Ulici Stjepana Radića, smrtno je stradao pješak, izvijestila je danas bjelovarsko-bilogorska Policijska uprava.


Oko 19 sati je 37-godišnji vozač, pod utjecajem alkohola od 2,29 g/kg, automobilom prešao na lijevu stranu ceste i udario pješaka I.B. (1931.), koji je dolazio iz suprotnog smjera. Pješak je hodao svojom desnom stranom s upaljenom ručnom svjetiljkom u ruci. Udarac ga je odbacio u jarak kraj ceste. Od teških ozljeda I.B. je umro u 19,55 sati u Općoj bolnici Bjelovar.

Vezani članci Policija, ilustracija Strašna tragedija u Kaštel Gomilici: Teretni vlak udario maloljetnika i na mjestu ga usmrtio Slika nije dostupna U prometnoj nesreći poginuo pješak

Automobil je sletio u suprotni jarak, a vozač je zadobio lake tjelesne ozljede. Po nalogu istražne sutkinje, obavit će se obdukcija tijela stradaloga pješaka. On je 18. poginula osoba ove godine u prometnim nesrećama na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, navodi se u priopćenju koje je potpisao načelnik Jakob Bukvić.