Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stišavao ih

Pijani turisti Bračaninu slomili ruku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog kaznenog djela nanošenja teških tjelesnih ozljeda koje su pijani u tučnjavi nanijeli 60-godišnjem mještaninu, bračka je policija kazneno prijavila dvojicu francuskih državljana, oca i sina, doznaje se u policiji.

Uhićen je 24-godišnjak i njegov 50-godišnji otac, koje policija sumnjiči da su 5. kolovoza u 2,50 sati ispred hotela u Supetru na Braču, obojica u alkoholiziranom stanju, tjelesno napali 60-godišnjeg Hrvata, kojem je pružena liječnička pomoć.

Pročitajte i ovo Policija traga za osobama s fotografije Teške tjelesne ozljede Prepoznajete ih? Policija ih traži zbog tučnjave, žrtva teško ozlijeđena Dvojica sačekala muškaraca ispred stana i pretukla ga užas u Velikoj Gorici Sačekali ga ispred stana i brutalno pretukli: Udarali ga nogama i šakama, lupali pištoljem

Neslužbeno se doznaje da su otac i sin u sitnim jutarnjim satima narušavali javni red i mir zbog čega ih je 60-godišnjak zamolio da se stišaju kako bi stanovnici mogli spavati.

VIDEO Pogledajte kako je policija hvatala turiste koji su goli šetali po Stradunu

To je bilo dovoljno da nasrnu na njega i slome mu ruku. Policija je kasnije utvrdila dao je 24-godišnji Francuz Bračaninu nanio tešku tjelesnu ozljedu, pa su ga zbog toga kazneno i prijavili, dok je njegov otac prijavljen zbog sudjelovanja u tučnjavi.

Alkotestirati se dao sin, pa mu je izmjeren jedan promil alkohola, a njegov otac je odbio testiranje. Obojica su dovedeni pritvorskom nadzorniku, a danas će biti odvedeni u Općinsko državno odvjetništvo u Splitu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene