Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velikom brzinom u neosvijetljeni bicikl

Pijana vozačica usmrtila starca na biciklu i pobjegla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nesreći koja se sinoć oko 23 sata dogodila u Gornjoj Vrbi, u blizini Slavonskoga Broda, poginuo je Stjepan Marić (83) iz Gornje Vrbe, kojega je dok se vozio na biciklu srušila 34-godišnja pijana vozačica iz Slavonskog Broda.

Starac je na mjestu poginuo. Očevidom, koji je obavio istražni sudac Mirko Svirčević, utvrđeno je da je pijana vozačica prebrzo vozila te je udarila u neosvijetljeni bicikl i nesretnoga starca odbacila u odvodni kanal. Vozačica je pobjegla s mjesta nesreće, ali ju je policija brzo pronašla. U krvi joj je izmjereno 2,72 promila alkohola. U rastrojenom stanju završila je na liječenju u slavonskobrodskoj Općoj bolnici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U NEDJELJU NAVEČER Tragedija kod Varaždina: Automobilom pokosio muškarca na biciklu, zbog težine ozljeda preminuo je u bolnici Slika nije dostupna Poginuo biciklist

Policija će protiv nje podići kaznene prijave zbog izazivanja prometne nesreće i nepružanja pomoći ozlijeđenoj osobi te optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene