Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prebačeni u Rijeku

Srušio se zrakoplov iznad Malog Lošinja, dvoje teže ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trojica stranih državljana su iz zasad nepoznatih razloga izgubili kontrolu na zrakoplovom iznad lošinjskog aerodroma.

U petak u 13 sati dobivena je dojava o srušenom zrakoplovu na području jugozapadnog dijela Malog Lošinja u blizini turističkog naselja Kandija.

Pročitajte i ovo Ilustracija izazvali bijesne reakcije "Što je s ljudima? To je tako opasno": Deseci posjetitelja festivala uperili lasere u putnički avion Ilustracija Boeingova avion kojemu su otpala vrata Drama u zraku Boeing u sve većim problemima: Avionu s više od stotinu putnika tijekom leta otpao dio krila

Osnovne informacije su govorile da je riječ o trojici stranih državljavana koji su iznad lošinjskog aerodroma izgubili kontrolu nad zrakoplovom iz zasad nepoznatog razloga.

Trojica pripadnika HGSS Stanice Rijeka, OT Mali Lošinj, su unutar 35 minuta pristupili mjestu nesreće iako su se u trenutku dojave nalazili na svojim radnim mjestima.

Mjesto nesreće je bilo u gustoj šumi i makiji te su zbog mogućnosti zapaljenja ili eksplozije zrakoplova DVD i JVP osigurvali mjesto nesreće. Od troje unesrećenih, dvoje je bilo teže ozlijeđeno, dok je jedna osoba prošla s lakšim ozljedama. Medicinski su zbrinuti i stabilizirani te pripremljeni za transport.

Pripadnici interventih službi JVP, DVD i HGSS-a su po zahtjevnom terenu stradale u kratkom vremenu predali Hitnoj medicinskoj službi koji su teže ozlijeđene ljude prebacili helikopterom u Rijeku na daljnje zbrinjavanje, objavljeno je na stranici Hrvatske gorske službe za spašavanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene