Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudar kod Šibenika

Pacijenti stradali u prometnoj nesreći putujući na dijalizu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U blizini nadvožnjaka na cesti D 33 kod Šibenika sudarili su se kombi i osobni automobil, pri čemu je ozlijeđeno šestero ljudi. Kombi je prevozio pacijente na dijalizu.

U prometnoj nesreći koja se jutros dogodila na državnoj cesti D 33 kod nadvožnjaka na čvoru Šibenik ozlijeđeno je šest osoba, izvijestila je policija, a kako se neslužbeno doznaje, među njima su pacijenti koji su u Šibenik putovali na dijalizu.

Pročitajte i ovo Nesreća u Italiji Užas u susjedstvu Sudarili se vozilo hitne pomoći i autobus u kojemu su bila djeca: Ima poginulih Sudar hitne pomoći u Branimirovoj ulici u Zagrebu Oprezno u prometu VIDEO Sudarili se vozilo hitne pomoći i automobil

U 6:45 sati sudarili su se kombi ford i osobni automobil fiat. Ozlijeđeni su 32-godišnji vozač fiata te putnici i vozač kombija koji je, inače, u Šibenik vozio na dijalizu pacijente iz kninske bolnice.

>> Zagreb: Na križanju Ilice i Selske sudar kombija i policijskog vozila

Osim vozača fiata, teško i opasno po život ozlijeđeni su 55-godišnji putnik iz forda, koji je zadržan na liječenju u šibenskoj bolnici te 58-godišnja putnica koja je nakon liječničke pomoći u toj bolnici prevezena na liječenje u splitski Klinički bolnički centar.

Lakše su ozlijeđeni putnici iz kombija, 67-godišnjakinja koja je zadržana na liječenju u šibenskoj Općoj bolnici te 72-godišnjak i 37-godišnjakinja.

Nesreća se dogodila kad je 67-godišnjak iz Knina upravljajući osobnim automobilom marke ford prema Šibeniku nepropisno pretjecao, a 32-godišnji vozač fiata iz Šibenika radi izbjegavanja direktnog sudara prešao u suprotni trak.

Protiv 67-godišnjeg vozača bit će podnesena kaznena prijava Općinskome državnom odvjetništvu u Šibeniku zbog izazivanja prometne nesreće. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene