Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon zlostavljanja prespavali u stanu

Oteo bivšu djevojku i zlostavljao je u voćnjaku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvadesettrogodišnja djevojka iz Kutine u subotu je policiji prijavila otmicu i zlostavljanje koje je nad njom počinio njezin bivši dečko.

24-godišnji mladić ju je večer prije oko 21 sat dočekao na parkiralištu ispred jednog usgostiteljskog objekta u Velikoj Ludini i fizički je napao. Prisilno ju ugurao u automobil i odvezao u voćnjak u mjestu Katoličko Selište. Tamo ju je verbalno, a potom i fizički zlostavljao, da bi ju nakon maltretiranja odvezao u svoj stan gdje su prespavali. Ujutro ju je odvezao u Veliku Ludinu gdje je djevojka unajmila stan u kojem živi neprijavljena. Protiv 24-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog protupravnog oduzimanja slobode.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Kutini veliko nevrijeme FOTO Nezapamćeno nevrijeme u Kutini: Poplavljeni škola, vrtić, dom - voda je dizala asfalt i šahtove Petrokemija, ilustracija - 2 TURSKI VLASNIK TVORNICE Radnici Petrokemije zabrinuti prvim odlukama novog vlasnika: "Ukinuli su smjenski rad, plaće će ići dolje. Otkazali su i današnji sastanak sa Sindikatima"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene