Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Masovna tučnjava

Osijek: 17-godišnjak pokušao ubiti vršnjaka jer ga nije pustio na zabavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napadač je maloljetnika ubo jer ga nije htio pustiti na zabavu. Kasnije je priznao da je odgovoran za pokušaj vršnjakova ubojstva

Nožem u trbuh ubo je 17-godišnjaka iz Antunovca njegov vršnjak iz Osijeka zato što ga, kako neslužbeno doznajemo, nije pustio na rođendansku proslavu. Mladić je teško ozlijeđen, a napad je okarakteriziran kao pokušaj ubojstva. Mladić je stajao na vratima boćarskog doma u Osijeku u noći na subotu i imao je zadatak ne puštati na zabavu nepozvane goste.

Pročitajte i ovo Policija - 1 Statistika Tko je prosječni hrvatski kriminalac, koje je dobi i zbog čega završi iza rešetaka? Policija - 1 Policija na terenu Akcija USKOK-a: U tijeku uhićenja i pretresi na području Zagreba, oglasio se Božinović

Međutim, na vrata mu je oko 4.40 sati stiglo nekoliko osoba koje nisu imale poziv za zabavu. Mladić im je rekao da ne mogu ući unutra, no oni se nisu dali otjerati. Jedan je od njih tada izvukao nož i nasrnuo na mladića na ulazu.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u Boćarskom domu u Osijeku 14. svibnja oko 4,40 sati u tučnjavi više osoba 17-godišnjak teško ozlijeđen, zadobivši ubodnu ranu nožem u trbuh te rezne rane desnoga koljena i šake, kazala je na redovitoj konferenciji za novinare službenica za odnose s javnošću PU-a Vesna Žnidarić-Bolarić.

Ozlijeđeni 17-godišnjak prevezen je u osječki Klinički bolnički centar (KBC), a osnovano se sumnja da ga je ozlijedio 17-godišnjak s osječkog područja, koji će biti kazneno prijavljen za pokušaj ubojstva županijskom državnom odvjetništvu za mladež. (Hina/Agencija VLM)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene