Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo iz nehaja

Ošamario majku više puta, ona sjela na kauč i umrla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Službenici PU osječko-baranjske priveli su u Istražni centar Županijskog suda u Osijeku 46-godišnjka iz Zelčina, kod Valpova.

Za njega je kriminalističkim istraživanjem utvrđena osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo prouzročenja smrti iz nehaja, izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Policijsko vozilo - 2 Očevid u tijeku Strava kod Iloka: Metalnim predmetom zatukao vlastitu majku pa pobjegao, otprije je poznat policiji Slika nije dostupna Postalo sumnjivo Rodbinu uvjerio da ona ne želi razgovarati s njima: Šest godina skrivao majčinu smrt i dizao njezinu mirovinu

Službenici valpovačke policijske postaje su, 17. prosinca u 15 sati, od djelatnika Hitne medicinske pomoći zaprimili dojavu da je u obiteljskoj kući u Zelčinu 46-godišnji sin tjelesno napao 67-godišnju majku iz Osijeka, koja je zadobila ozljede. Na mjestu događaja bio je sin i mrtva majka.

Preminula nakon šamara od gušenja hranom

Očevidom, kojeg su obavili istražni sudac osječkog Županijskog suda u Osijeku i očevidna ekipe osječkog-baranjske PU utvrđeno je da je 46-godišnjak, između 13,45 i 14,20 sati nekoliko puta ošamario 67-godišnju majku, nakon čega je ona sjela na kauč i preminula.

Mrtvo tijelo je po nalogu istražnog suca prevezeno u osječki Klinički bolnički centar gdje je obdukcijom utvrđeno da je smrt 67-godišnje žene nastupila zbog gušenja hranom, a ozljede na licu od šamara okvalificirane su kao lake. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene