Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Crni vikend

Opet teška nesreća kod Ivanje Reke: Jedna osoba poginula, dvije ozlijeđene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teška prometna nesreća dogodila se kasno sinoć kod Ivanje Reke. Ovo je druga teška prometna nesreća na tom području ovog vikenda.

Jedna je osoba izgubila život a dvije su prevezene u bolnicu nakon prometne nesreće koja se u dogodila sinoć oko 1 sat nakon ponoći na Slavonskoj aveniji b.b. kod jedne benzinske crpke blizu Ivanje Reke, priopćila je policija.

Pročitajte i ovo Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta" Dva taksija sudjelovala u prometnoj nesreći u Zagrebu - 1 Nesreća u metropoli VIDEO Krš i lom u centru Zagreba: Sudarila se dva taksija, tramvajski promet bio u prekidu

Policija je naknadno izvjestila da je poginuo 26-godišnji putnik osobnog automobila, 32-godišnji vozač da je teško ozlijeđen, a 21-godišnji putnik lakše te da su prevezeni u bolnice.

Nesreća se dogodila kod benzinske postaje, kad je 32-godišnji vozač, automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka, vozio lijevom prometnom trakom južnog kolnika Slavonske avenije u smjeru istoka. Zbog neprilagođene brzine sletio je s kolnika gdje je naletio na stup javne rasvjete.

Na tom se području i u petak navečer dogodila teška prometna nesreća kada se vozač osobnog automobila zbog neprilagođene brzine zabio u ploče za usmjeravanje prometa na naplatnim kućicama Ivanja Reka. (Hina/D.B.)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene