Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ranjavanje hladnim oružjem

Obračun ispred kluba: Dva zaštitara izbodena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ispred noćnog kluba u Sesvetskom Kraljevcu noćas iza 3 sata došlo je do sukoba koji je završio ranjavanjem dvojice zaštitara.

Tridesetogodišnji redar sesvetskog noćnog kluba noćas je oko 3,20 sati u sukobu s troje gostiju zadobio teške ozljede, ubodne rane, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji. Najprije verbalni sukob dvojice nepoznatih muškaraca i jedne žene s dvojicom redara, 27-godišnjim D.M. i tridesetogodišnjim V.G., počeo je unutar kluba 'Paradiso', a nastavio se ispred. Osumnjičeni su redare, u namjeri da ih usmrte, najvjerojatnije napali noževima, rečeno je u policiji.

Pročitajte i ovo Ilustracija KBC Split Muškarac napadnut nožem u Splitu, policija privela dvije osobe Ilustracija Užas u Beogradu Užas u susjedstvu: Tri krvava okršaja noževima u nekoliko sati, jedan muškarac izboden na smrt

Stariji redar teško je ozlijeđen i liječnička mu je pomoć pružena u KB Dubrava, dok je mlađi dobio lakše ozljede, a liječnička pomoć mu je pružena u bolnici Jordanovac. Očevid je obavljen, a nastavlja se potraga za počiniteljima. (T.Š./Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene