Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nova žrtva divljanja na moru?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer poslijepodne smrtno je stradao 31-ogodišnji slovenski ronilac. Na njega je prema tragovima na tijelu naletjelo za sada nepoznato plovilo te mu nanijelo ozljede od kojih je odmah preminuo.

Slovenac je ujutro otišao u podvodni ribolov. Supruzi je rekao da se vraća do 13 sati. Kada se nije pojavio do 17 ona je alarmirala policiju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TEŠKA NESREĆA Kaznena prijava Nijemcu koji je gliserom ubio 26-godišnjeg kupača Slika nije dostupna Strašna nesreća Uhićen 60-godišnji Nijemac koji je gliserom u Rovinju naletio na kupača i usmrtio ga

U potrazi su sudjelovali djelatnici Lučke ispostave Rovinj i djelatnici Policijske postaje Rovinj koji su se plovilom uputili prema hridi Sveti Ivan, te su oko 18 sati 200-tinjak metara od hridi uočili brodicu oznake KP 1444, vlasništvo nestalog i plutaču kojom se obilježava ronilac.

Potom su se u akciju traganja uključili i helikopter Hrvatske ratne mornarice (HRM) te ronioci PU istarske, a oko 21 sat ronioci su iz mora izvukli mrtvo tijelo slovenskog ronioca s vidljivim posjekotinama po tijelu i glavi. Stradali je na sebi imao ronilačko odijelo. Tijelo nesretnog ronioca pronađeno je na dubini od 12 metara.

Mrtvo tijelo je prevezeno na Odjel patologije pulske Opće bolnice kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Pretpostavlja se da je na ronioca naletio gliser, a nesavjesnom vozaču ukoliko bude pronađen prijeti kazna od tri do deset godina zatvora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene