Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad bocom i nožem

Noć u Zagrebu: Pokušaj ubojstva ispred noćnog kluba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četvorica su mladića ozlijeđena u tučnjavi koja je izbila u subotu u ranim jutarnjim satima na terasi zagrebačkog noćnog kluba 'Sidro' u Savskoj ulici, a zbog prirode teških ozljeda dvojice od mladića, policija je događaj okaratkerizirala kao pokušaj ubojstva, rečeno na konferenciji za novinare Policijske uprave zagrebačke.

Četvoricu prijatelja, 26-godišnjeg V.B., 28-godišnjeg M.K., 24-godišnjeg D.M. i 28-godišnjeg N.Š, koji su bili gosti na terasi noćnog kluba, napali su zasad nepoznati muškarci.

Pročitajte i ovo Ilustracija KBC Split Muškarac napadnut nožem u Splitu, policija privela dvije osobe Ilustracija Istraga u tijeku Užas u njemačkoj školi: Učenik nožem napao kolege, mediji objavili da ima mentalne probleme

Bocom su udarili i posjekli M.K.-a, a V.B.-a, za kojeg je kasnije utvrđeno da je teško ozlijeđen, najvjerojatnije su napali nožem, ali i razbijenom bocom. Ostalu dvojicu udarali su rukama i nogama po cijelom tijelu.

Na mjesto događaja izašla je Ekipa za očevide Sektora kriminalističke policije i utvrdila, s obzirom na ozljede i okolnosti pod kojima se dogodilo to kazneno djelo, da se radilo o pokušaju ubojstva uz uporabu noža i razbijene boce, navodi zagrebačka policija. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene