Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Helikopter spašavao unesrećene

Nezgodno pala s bicikla pa joj pukla slezena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
54-godišnju njemačku državljanku koja je teško ozlijeđena u Bolu na Braču i životno je ugrožena danas je prevezao helikopter Hrvatskog ratnog zrakoplovstva u Klinički bolnički centar Split, potvrdila je splitska policija.

Kako se doznaje u policiji, Njemica je jučer ujutro, dok se vozila biciklom po Bolu, nezgodno pala s bicikla. Pregledana je u Domu zdravlja gdje joj tada nisu utvrđene teže ozljede, no noćas i tijekom jutra nastradala žena žalila se ponovno na bolove. Dežurna liječnička ekipa ju je pregledala i žurno pozvala helikopter HRZ-a koji je poletio iz Divulja.

Pročitajte i ovo Ilustracija U bolnicu prevezen helikopterom Strava na hrvatskom otoku: Australac pao s ograde, bore mu se za život Teodor Goričanec, pilot ZA DNEVNIK NOVE TV Noćna mora svakog pilota - što kad se motor aviona ugasi tijekom leta? Pilot koji je uspio Cessnom sletjeti na autocestu otkriva: "Vrlo je bitan faktor..."

Gotovo istodobno dogodila se i prometna nesreća na otoku Hvaru u kojoj su stradale tri osobe, pa je posada helikoptera najprije na Hvaru preuzela trojicu stradalih, a nakon toga i njemačku biciklistkinju. Svi su prebačeni u KBC Split gdje su trojici iz prometne nesreće na Hvaru utvrđene lakše ozljede, dok je Njemici pukla slezena pa je zadržana na daljnjemu liječenju i, kako doznajemo, liječnici se bore za njezin život.

(Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene