Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća kod Daruvara

Natovarena prikolica pogurala traktor, vozač pao i poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač traktora poginuo je u prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak, 15. srpnja, oko 18,20 sati u Mjestu Borova Kosa blizu Daruvara, priopćila je danas Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska.

D. G. (56) iz Šuplje Lipe upravljao je neregistriranim traktorom s dvoosovinskom prikolicom na kojoj nisu bile ugrađene kočnice, a koja je bila natovarena drvnom masom.

Pročitajte i ovo Ilustracija prevrnuo se Smrtno stradao 40-godišnjak: Poginuo je pod traktorom Traktori Gužve na granici Traktori blokirali granicu s Hrvatskom: Vozila se usmjeravaju na druge granične prijelaze

>> Skrenuo u lijevu traku, podletio pod autobus i poginuo

Vozeći se kroz mjesto Borova Kosa u smjeru Šuplje Lipe na dijelu nizbrdice natovarena prikolica je počela gurati traktor, uslijed čega je vozač izgubio nadzor nad upravljačem i sletio u lijevi putni jarak.

Traktor se prevrnuo, a vozač je pao s traktora koji mu je nanio ozlijede uslijed kojih je preminuo na putu prema Općoj bolnici u Bjelovaru.

To je peta osoba koja je ove godine poginula u prometnim nesrećama na području PU bjelovarsko-bilogorske, kaže se u priopćenju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene