Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ŠTO SE TO DOGAĐA?

NASTAVAK CRNOG NIZA NA CESTAMA Dvije osobe poginule u prometnim nesrećama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesreće su se dogodile u zagrebačkoj Gornjostupničkoj ulici te u mjestu Lučelnica Tomaševačka u Krapinsko-zagorskoj županiji.

Dvije su osobe poginule u prometnim nesrećama koje su se u četvrtak ujutro dogodile u Zagrebu i Krapinsko-zagorskoj županiji, u mjestu Lučelnica Tomaševečka.

Pročitajte i ovo Autocesta Stanje u prometu Ponovno otvorena autocesta A1 u smjeru juga, u prekidu su neke trajektne linije Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja

U prometnoj nesreći koja se dogodila nešto prije tri sata u Zagrebu, u Gornjostupničkoj ulici 9b, poginuo je 24-godišnjak kada je automobil sletio s kolnika i udario u dvorišnu ogradu, izvijestila je zagrebačka policija.

Oko 6,10 sati u mjestu Lučelnica Tomaševečka dogodila se prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom. Očevid je u tijeku, priopćeno je iz Policijske uprave krapinsko-zagorske.

Nastavak je to crnog niza na hrvatskim cestama: u zadnjih je deset dana, po dostupnim podacima, život izgubilo čak osam osoba. (D.B./Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene