Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija otkrila napadača

Dječaka napao i teško ozlijedio njegov vršnjak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska je policija otkrila da je prošlog utorka navečer u blizini Osnovne škole 'Visoka' u Splitu 14-godišnjeg dječaka napao njegov vršnjak, priopćila je splitsko-dalmatinska policijska uprava.

Nad maloljetnikom je provedena kriminalistička obrada. Slijedi podnošenje kaznene prijava zbog nanošenja teške ozljede, a budući da je riječ o maloljetniku, ne može biti uhićen. Teško ozlijeđenom 14-godišnjaku slomljen je skočni zglob, ima potres mozga, kontuziju nosa i nagnječenje lica te je zadržan na Odjelu dječje kirurgije splitskoga KBC-a.

Pročitajte i ovo Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost" Policija u Vukovaru, ilustracija Podignuta optužnica Optuženi napadači na skupinu djece u Vukovaru: Za četvoricu se traži produljenje istražnog zatvora, za petog mjera opreza, a šesti je u bijegu

Otkriveni 14-godišnji napadač bio je u skupini s još dvojicom maloljetnika, ali je, kako se doznaje, utvrđeno da oni nisu sudjelovali u napadu na dvojicu mladića od kojih drugi nije zatražio liječničku pomoć.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene