Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Splitska je policija otkrila da je prošlog utorka navečer u blizini Osnovne škole 'Visoka' u Splitu 14-godišnjeg dječaka napao njegov vršnjak, priopćila je splitsko-dalmatinska policijska uprava.


Nad maloljetnikom je provedena kriminalistička obrada. Slijedi podnošenje kaznene prijava zbog nanošenja teške ozljede, a budući da je riječ o maloljetniku, ne može biti uhićen. Teško ozlijeđenom 14-godišnjaku slomljen je skočni zglob, ima potres mozga, kontuziju nosa i nagnječenje lica te je zadržan na Odjelu dječje kirurgije splitskoga KBC-a.

Vezani članci Vuk u Gračacu Uznemirujući prizori u Gračacu: Netko je na znak objesio vuka, sve istražuje policija Lea Miloš, volonterka Mosta Volonterka Mosta vratila se na štand i ispričala kako je doživjela jučerašnji napad: "Bili smo malo u šoku..."

Otkriveni 14-godišnji napadač bio je u skupini s još dvojicom maloljetnika, ali je, kako se doznaje, utvrđeno da oni nisu sudjelovali u napadu na dvojicu mladića od kojih drugi nije zatražio liječničku pomoć.