Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija blokirala područje

Naoružani opljačkali banku u Karlovcu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je blokirala područje oko Karlovačke banke u Grabriku u Karlovcu. U 18.27 sati policija je, naime, zaprimila dojavu o pljački. Dvije nepoznate muške maskirane osobe ušle su u banku i prijeteći oružjem otele zasad neutvrđen iznos novca.

Prema prvim informacijama, pljačku su prijavile djelatnice iz poslovnice banke. Iako policija pretražuje okolni prostor, gdje se nalazi mnogo stambenih zgrada i obiteljskih kuća, zasad još nema tragova odbjeglih pljačkaša.

Pročitajte i ovo Radnici Varteksa u štrajku I dalje očekuju sastanak s Habijanom Oglasili se radnici Varteksa: "Ponuđen nam je zajam kojim bi se platile sve zaostale plaće, to nam je najrealnija šansa" Opasan promet u Karlovcu, ilustracija - 5 gdje je policija? Uznemirujuće snimke stižu iz Grada na Četiri Rijeke: "Oni više ne čekaju da padne mrak"

O ulasku razbojnika u banku i prijetnjama oružjem ništa ne znaju djelatnici ni posjetitelji obližnjih trgovačkih prostora koji su o pljački doznali tek nakon dolaska policije. U banci još uvijek traje očevid, a sve okolnosti bit će poznate po njegovu dovršetku. (VLM Agencija)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene