Obavijesti Video Pretražite Navigacija
STRAŠAN ZLOČIN

Procurila snimka koja ledi krv u žilama: Nadzorne kamere zabilježile brutalno ubojstvo žene u Rijeci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rijeka je u nedjelju bila zavijena u crno i u potpunosti šokirana zbog ubojstva koje se dogodilo u jednom kafiću u centru grada. Nadzorne kamere zabilježile su tragičan slučaj.

U nedjelju se u jednom ugostiteljskom objektu u centru Rijeke dogodilo stravično ubojstvo. Nadzorne kamere zabilježile su trenutak koji ledi krv u žilama. Prema snimci, napad se dogodio u 14:40. DNEVNIK.hr je u posjedu snimke, no nećemo je objaviti jer je iznimno brutalna.

Na snimci se vidi kako je 36-godišnji napadač R.B. odjednom nasrnuo na 67-godišnju ženu, a u pomoć nesretnoj žrtvi odmah su priskočila i dvojica muškaraca te su ga pokušali zaustaviti. Zatim im se pridružila i treća osoba, ali ni to nije spriječilo muškarca u divljem napadu. Nakratko su ga odmaknuli od žene, ali on ju je i dalje čvrsto držao. 

Potom su izašli, a tada je uslijedilo najgore. Muškarac je ženu oborio na pod iza šanka i više puta joj divljački skakao po glavi i tijelu. To je trajalo 15 sekundi, a potom je pobjegao.

Policija je danas objavila da je nesretnoj ženi zadao više udaraca u glavu i tijelo. Napadač je jučer uhićen nakon dojave da gol trči na području Belvedera.

Pročitajte i ovo Dubravko Gvozdanović - 1 URUŠENE VRIJEDNOSTI Sudski vještak za oružje o eskalaciji teških zločina: "Nasilje postaje sredstvo rješavanja problema, ušlo je čak i u mainstream politiku"

Pročitajte i ovo Psihologinja Lorena Zec - 3 OSUDITI NASILJE Psihologinja o stravičnom zločinu u Rijeci: "Svakih par mjeseci imamo ubojstvo žene na javnom mjestu. Opravdavaju se nasilnici, a osuđuju žrtve"

Službenih podataka o identitetu žrtve još nema. U utorak, 8. veljače bi napadač trebao biti priveden i na Županijski sud u Rijeci. Policija je nakon kriminalističkog istraživanja ustvrdila kako postoji sumnja da je počinio teško ubojstvo.

Utvrđeno je da se napadač 6. veljače u jednom kafiću na Pavlinskom trgu u Rijeci najprije verbalno sukobio s 67-godišnjakinjom, a zatim ju je fizički napao i zadao joj više udaraca u predjelu glave i tijela pa pobjegao.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene