Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HOROR U RIJECI

FOTO/VIDEO Prizori na mjestu krvavog zločina zgrozili i istražitelje. Svjedokinja u šoku: "Skočio je na nju za šankom, vukao ju je, izgrebao..."

U tučnjavi do koje je došlo u kafiću u centru Rijeke u nedjelju poslijepodne ubijena je žena, izvijestila je riječka policija. Očevid je u tijeku.

U kafiću u centru Rijeke u nedjelju poslijepodne iz zasad neutvrđenog razloga došlo je do sukoba u kojem je ubijena žena, izvijestili su iz riječke policije. 

Prema njihovim navodima, oko 14:40 zaprimljena je dojava da je u kafiću "PIN" u Rijeci, Pavlinski trg 5, došlo do tučnjave u kojoj je jedna ženska osoba ozlijeđena.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna produžen istražni zatvor DORH podigao optužnicu za ubojstvo na Krugama: Udario žrtvu nogom u glavu, nije stao na tome

Pročitajte i ovo Viktorija Bednjanec SMRT U ZAGREBU Policija objavila detalje: Izboden muškarac na Knežiji, jedna osoba u postaji. Građani: ''Nije mi baš ugodno...''

"Uz policijske službenike na mjesto događaja izašla je HMP Rijeka, koja je pokušala reanimirati žensku osobu, ali bezuspješno. Mjesto događaja se osigurava te slijedi očevid", priopćili su iz policije.

Na mjestu događaja bila je i zamjenica riječkog ŽDO-a Tea Radovani. Ona je potvrdila da se dogodio zločin i da je osumnjičeni pod nadzorom policije. Kratko je dodala kako je u tijeku kriminalističko istraživanje te potvrdila da se kazneno djelo trenutno kvalificira kao ubojstvo.

Kako navode lokalni mediji, napadač je muškarac, koji je nesretnu ženu ubio usred bijela dana u kafiću preko puta poznatog gradskog okupljališta.

Po neslužbenim informacijama, žrtva i počinitelj zajedno su došli u kafić, sjeli i mirno pričali, no potom je on iznenada nasrnuo na nju. Kako doznajemo, riječ je o starijoj ženi.

Stravične informacije navode i lokalni mediji. Prema neslužbenim podacima iz izvora bliskih istrazi, napadač je ženu tukao i nogama. I iskusni kriminalisti bili su u šoku kad su vidjeli da je lice ubijene žene smrskano do neprepoznatljivosti, navodi Novi list.

"Došli su skupa, a koliko sam vidjela, prvo su popili kavu i čaj pa onda naručili još jedan čaj. U tom trenutku je više ljudi bilo u kafiću. I jučer su bili zajedno na istom mjestu. Ona ima više od 70 godina, a on je mlađi i česti su gosti ovog kafića. On je cijelo vrijeme gledao u mene, a onda mi je konobar, kada je to vidio, rekao neka izađem van.

I dobro je da sam izašla jer je ženu napao iz čista mira. Skočio je na nju za šankom. Uhvatio ju je za lice i vukao iza šanka. Svu ju je izgrebao. Unakazio. Nepojmljivo mi je to što mi se događalo pred očima… Tako iz čista mira. Kad se sjetim kako me prethodno fiksirao. Počela sam se tresti. Bilo me je strah. Kad je došla policija, on je pobjegao i vidjela sam kako trči preko Koblerova trga. On vam inače na Korzu pjeva crkvene pjesme, a navodno se zove Romano.

Kad vidim da se netko tuče, mene to jako pogađa i počnem se odmah tresti; ja ovakvo nešto u životu nisam vidjela. Meni je žao konobara jer je krasan dečko", kazala je za Novi list šokirana svjedokinja.

Konobar koji je bio svjedok stravičnog čina u šoku je i pružena mu je liječnička pomoć, navodi Riportal.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene